tiistaina, elokuuta 15, 2006

MIELIALA KUIN SADESÄÄ



Vaikuttaako tuo surkea sadesää teidänkin mielialaan kuten minun? Ankeaa!!

Sain kirjoitettua hieman uutta tarinaa mutta rupesi masentamaan tuo sade niin että katosi vibat. Huomenna yritetään uudelleen!

Tänään on Venäjän sauhut aiheuttannut lisäksi kovaa päänsärkyä ja valitusta. Söin siksi banaania ja painelin käsistä akupisteitä. Päänsärky havisi. Jee.

Huomiseen !

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minua nukuttaa koko ajan, ehkä harmaus on syy. Tai sitten ei, koska aurinkoisinakin päivinä on ihanaa ottaa päivätorkut.
Toivottavasti päänsärky hellittää.

Anonyymi kirjoitti...

On ollut tosi tylsää pitää kaikkia luukkuja koko ajan kiinni. Onneksi iltasella puhkesi ukkonen ja satoi kunnolla. Savunhajut ja lievä päänsärky häipyivät. Huomenna on parempi päivä!

Antti kirjoitti...

Oi, Maria. Ukkonen. Sitä minäkin olen odottanut. Lähinnä kuvaamisen kannalta. Mulla on oikeastaan kameran koko ajan valmiina että voin sännätä kallioille ottamaan vuosisadan salamakuvat! Aukko kakskakkoselle, nd eteen ja valotusaika puoleen minuuttiin!
Tänään on parempi päivä. Kiitos kun toivoit kanssani sitä

Susupetal: Päänsärky hellitti! Jee, siihen saattoi edesauttaa illalla otettu 1000mg panadol. Torkkuminen on kivaa, paitsi kun minä torkun, on parasta jatkaa yöunilla samantien. Päikkäreillä on tapana venähtää.

Anonyymi kirjoitti...

Sade ihanaa :) Siihen kun lisää kunnon ukkosmyrskyn ja kun olis vielä tosi pimeää, niin olisi hetken maailman onnellisin ihminen. Auringon paahde saa kärttyisäksi, ei ollenkaan mun juttu. Sateella olen mukavampi ihminen.
-Outoko?-