keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

HEI ANTEEEKS!!!

Tuo edellinen postaukseni oikein kylpi rumissa ajatuksissa ja epäluuloissa ja vihassa. Tuli varsin huono omatunto, varsinkin kun Kirsti tiputti minut takaisin maanpinnalle. Anteeksi siitä. Tästedes lupaan Kirjoittaa vain hyvin ja mukavista asioista. Tai pahoista asioista, silleen oikein mukavasti!

kerpiilit

koti-keittiö-jamuuta 006

Katsokaa tätä. Meidän kerpiilit ovat tehneet tässä lähiaikoina oikein selätysvoiton uusissa nukkuma-asennoissa. Tuo ylempi on eilisillalta ja naurartti kyllä oikein mahdottomasti. Kuvassa on siis kaksi kerbiiliä oikein isolla Geellä.!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No en minä nyt sitä ajanut takaa että saisi kirjoittaa vain silleen mukavasti kaikesta. Mutta sattumoisin olen vaan itse lähiaikoina miettinyt tuota kristillistä lähimmäisenrakkautta, että miten se oikein voi toteutua mahdottomien ihmisten kohdalla. Koska eihän ole mitään kummallista siinä että suhtaudumme rakastavasti mukaviin ihmisiin.

Blogi on tietysti ensisijaisesti henkilökohtainen varaventtiili, ei ehkä mikään lähimmäisenrakkauden harjoituspaikka. Mutta miten nyt vaan tökkäsi silmään. Älä ota liian vakavasti:)

Ja varmuuden vuoksi: En kuvittele itse käyväni esimerkiksi mitä tulee lähimmäisten rakastamiseen.

Antti kirjoitti...

Niin, sä olet oikeilla funtsimisjäljillä. Mä näen asian näin että normaalissa kanssakäymisessä sillä että pidätkö toisesta ja arvostatko hänen henkeään on kaksi aivan eriasiaa. Ei vastakkaisia, mutta asian eri laitoja.

En ottanut niin vakavasti kommenttiasi, etä loukkaantunut olisin, tuntuu vain hyvältä että omat puheet herättää heijastuksia muissa ihmisissä ja tämän kautta huomaa itse puhuneensä ehkä ihan hölmöjä!

Tahdon loppujen lopuksi blogini kautta antaa ihmisille ja itselleni hyvän mielen ja.. .. noh... öö.. sen näkee sitten mitä se antaa. Mitä se antaa`? Kertokaapa se :)